SALUT VOIOS DE PENSIONAR

Dacă vezi această pagină înseamnă că nu ai cont sau nu ești logat. Dacă dorești doar să vizualizezi forumul poți apăsa pe butonul "Nu mai afișa" din dreapta și această imagine nu va mai fi afișată.

Pentru o vizualizare cat mai buna a acestui forum recomandam
Vă urăm o zi bună în continuare și o navigare cât mai plăcută pe acest forum !

REZUMAT FERIHA & DRUMUL LUI EMIR & EMIR`IN YOLU

Distribuiti

Mark
 

 

Salut Voios de Pensionar

De vorba la o cafea

Salut Voios de Pensionar

Actualizat Re: REZUMAT FERIHA & DRUMUL LUI EMIR & EMIR`IN YOLU

Mesaj  Mark la data de Dum 16 Mar 2014 - 7:43

Emir îi propune Ferihăi să plătească ea datoria lui Mehmet într-o singură noapte, în noaptea aceea. Cum Feriha se uită urât la el, Emir continuă întrebând-o dacă nu cumva se păstrează doar pentru iubitul ei, căpitanul. Atunci Feriha se enervează și pleacă trântind ușa. A doua zi la școală Emir îi ține calea și îi spune că Levent vrea să-i plătească toată datoria. Bineînțeles, ea rămâne uimită și se întoarce din drum, ieșind din curtea facultății.În seara precedentă, când Haldun o vede pe Sanem sărutându-se cu Levent, i se face brusc rău la inimă și cade, ne mai apucând să desfacă tubul cu pastile. Cei doi nu aud zgomotul de jos, dar Levent o împinge pe Sanem și-i spune să plece. Când coboară îl găsește pe Haldun pe jos cu mâna întinsă către tubul cu pastile. Ea zice "Ne-a văzut!" apoi culege tubul de pe jos dar l ține strâns în palmă poate sperând că soțul ei face o criză letală. Levent vine și el, și-i ia telefonul din buzunar apoi sună la salvare.Haldun este la spital, în comă. Medicul spune că atacul de cord s-a produs pt că nu și-a luat medicamentul la timp și că în acest caz e posibil să aibă leziuni ale creierului. Feriha o aduce pe Cansu la spital, iar acolo se întâlnește cu Unal și cu Emir, care aveau programată o întâlnire de afaceri cu Haldun în dimineața aceea și aflaseră ce se petrecuse. Unal rămâne lângă Sanem dar Emir coboară scările după Feriha, având loc un nou schimb de replici acide între ei.Mehmet se răzgândește din nou în legătură cu căsătoria, pt că el o crede pe Seher că e însărcinată și nu dorește ca ea să facă avort. Apoi află de la ea că mama lui a venit să ceară inelul cu diamant înapoi inventând povestea cu amintirea de familie. Atunci pleacă supărat să-i ceară Zehrăi socoteală pentru gestul făcut. Mătușa lui Seher se bucură că nepoata ei a reușit să-l învârtă pe degete pe naivul de Mehmet, dar se întreabă cum se va sfârși povestea neadevărată cu sarcina? Seher îi promite că se va gândi ea și la asta.

Can, fratele vitreg al lui Emir, dorește să-l vadă și cum el nu mai dă pe acasă, Can găsește un moment prielnic și fuge într-o seară fără să-l vadă Aysun. Când aceasta își dă seama că băiatul nu e în casă, Can a ajuns deja la blocul Ferihăi și vorbește cu ea în fața liftului. În acest timp Aysun îl sună disperată pe Emir, care nu-i răspunde, dar apoi îi lasă și un mesaj spunându-i că Can a fugit de acasă și îl întreabă dacă nu e la el. Atunci Emir ia haina din cui și iese pe ușă tocmai la timp să-l audă pe fratele lui întrebând-o pe Feriha de ce nu se împacă cu el? Îl ia pe Can și urcă sus apoi o cheamă pe maică-sa să-l recupereze pe băiat.Hande află de la avocatul Larei că Emir este vecin cu aceasta și pe loc organizează o surpriză în stilul ei propriu. Pleacă împreună cu avocățelul Larei și încă o prietenă la Emir acasă, urmărită de Koray căruia nu-i miroase a bine. Emir le deschide ușa iar ei intră cam buluc și nepoftiți, iar Koray rămâne la urmă să-i explice că el nu are nici o vină în cele ce se petrec. Jos, Gulsum văzuse musafirii venind la Emir și cum tocmai era ora la care Feriha trebuia să colecteze gunoiul o avertizează că i s-a întins o capcană și se oferă ea să meargă cu lada de gunoi pe la uși. Feriha, nervoasă, nu acceptă și iese cu lada de gunoi crezând că Emir e în spatele intrigii. Merge fix la ușa lui și sună, iar el deschide și atunci toată lumea o vede pe Feriha cerând gunoiul, dacă este. Toți rămân gură-cască iar ea le spune că este fiica portarului și că a venit după gunoi. Apoi pleacă lăsându-i pe toți mască iar pe Emir aproape plângând. Toți 4 pleacă, dar numai Hande, cu toate că e năucă de cap și ea, se întreabă totuși cum de Feriha a putut minți în legătură cu hotelul, părinții, iahtul și căpitanul?Episodul 32 se termină când Unal, care aflase de la Cansu unde locuiește Emir apar în bloc iar Emir tocmai cobora scările. Nici nu se întâlnesc bine cei doi, tată și fiu, că de la subsol apare Feriha și familia ei, care venise de la nunta lui Mehmet. Unal îi rostește numele iar Rîza o întreabă de unde îl cunoaște pe acest bărbat?

Acțiuni secundare în episodul 32:
- Levent vinde iahtul.
- Koray găsește în calculator pozele făcute de Hande cu telefonul mobil lui Levent cu Sanem.
- Zehra își amintește cum Hasan a fost crunt bătut în tinerețe, pentru că părinții ei nu erau de acord s-o mărite cu el.
- Seher închiriază o rochie de mireasă apoi în invită și pe Feyyaz prin sms, la nuntă.
- Haldun moare fără să se mai trezească din comă.
- după cununie, Mehmet rămâne acasă la Seher, iar Feyyaz, de ciudă, se răzbună dându-le foc la casă.
sursa capturi video: dizicafe.net
sursa rezumatului: Pulbere de SteleVesel şi fâşneţ,dansator şi iubăreţ!

Mark
 

 

Salut Voios de Pensionar

De vorba la o cafea

Salut Voios de Pensionar

Actualizat Re: REZUMAT FERIHA & DRUMUL LUI EMIR & EMIR`IN YOLU

Mesaj  Mark la data de Joi 20 Mar 2014 - 6:34

Rîza insistă să i se spună de unde îl cunoaște fiică-sa pe Unal. Emir îl ia pe taică-său care nu-și revine din uluială și merge în apartamentul lui - el nu știa povestea Ferihăi - iar familia Yilmaz se retrage în casă. Rîza o ceartă rău pe Feriha care spune doar că-l știe pe Emir de la facultate. Unal pleacă după scurt timp acasă și coborând scările aude cum la subsol se țipă. Rîza o plesnește pe Feriha și-i sparge buza. Emir, care și el coborâse scările să audă ce se mai petrece, îl cheamă pe bătrân prin interfon ca să n-o mai bată pe iubita lui, iar când Rîza vede cine e la apartamentul 10 se enervează și mai tare și n-o mai lasă pe fiica lui să colecteze gunoiul de acum încolo. Până la urmă intervine Zehra care pune piciorul în prag, hotărâtă să-și înfrunte soțul dacă o mai atinge pe fată. Totul se termină când Mehmet și Seher apar în ușă, afumați la propriu. Casa lor arsese iar Seher nu voia să meargă la spital (ca să nu se descopere că nu e însărcinată) așa că, neavând unde se duce, merg acasă la Mehmet, unde vor dormi toți, claie peste grămadă (Rîza, Zehra, Hatice cu fiica ei, Mehmet cu soția, Omer și Feriha) în cele 3 încăperi ale modestului apartament de la subsol.A doua zi Feriha se duce la școală, așa, cu buza spartă. Koray vorbește cu Emir și îi spune că dacă ea vine la școală, va avea o zi foarte grea, având în vedere că bârfele s-au răspândit în toată facultatea și ar avea nevoie de suportul lui, dar Emir nu e hotărât să vină să-și vadă colegii. Toată lumea râde de Feriha pe holuri și în sălile de curs și își bat joc, dar ea nu le răspunde. La un moment dat Hande vine să-și arate superioritatea deși Feriha îi spune un adevăr, că îl va pierde pe Koray dacă se poartă așa, iar mai apoi un alt coleg, Ilker îi vorbește urât pe hol, dar Emir se află în preajmă și sare la bătaie atrăgând atenția tuturor și spărgându-i nasul colegului său. Feriha nu se oprește din drumul ei, ca și cum nu i-ar păsa de ceea ce se întâmplă, dar se duce la baie, înlăcrimată, unde o găsește Emir și încearcă să-i explice că nu el a organizat faza cu musafirii din seara precedentă. Ilker la început este hotărât să-l dea în judecată pe Emir dar ulterior se răzgândește.Într-o zi Feriha găsește inelul lăsat de Seher pe polița din bucătărie, când o ajutase la spălat vasele. Îl ia și se ceartă cu Seher spunându-i că este inelul ei și că Mehmet i l-a luat fără să o întrebe. Dar Zehra i-l dă înapoi lui Seher, care a doua zi va merge prin oraș și va căuta unul fals pe care i-l va da Ferihăi în locul celui veritabil, spunând că ea e fericită să-l aibă pe Mehmet alături, că nu era important inelul decât spiritual vorbind, și apoi, bucuroasă, îi dă Ferihăi tinicheaua. După aceea Seher poartă inelul în sân, ca să nu fie văzut.

Are loc înmormântarea lui Haldun la care vin atât rudele, cât și vecinii și partenerii de afaceri. Familia Yilmaz din nou dă nas în nas cu Unal și Emir. Cansu nu se simte prea bine și la masa de pomenire care are loc după aceea, răstoarnă tava cu farfurii din mâna Ferihăi care fusese chemată de Tulin să ajute la treabă. Cansu, gândindu-se la minciunile vehiculate de Feriha, o întreabă dacă simte vreo durere pentru ea și soția tatălui ei, acum, că acesta a trecut la cele veșnice? Feriha pleacă acasă sfătuită de Sanem, iar Cansu va fi din nou pusă pe medicație psihotropă. Unal și Emir trebuie acum să discute afacerea cu Sanem, dar Emir nu vrea să aibă de-a face cu ea, ci ar prefera-o pe Cansu, însă Unal zice că el nu face afaceri cu o puștoaică de 19 ani.Hasan iese din casă în lipsa fiicei sale și merge cu mașina până în fața blocului lui Zehra, așteptând-o să iasă și s-o vadă. În acest timp ar trebui să ia un medicament pe care nu-l are la el și în scurt timp începe să tușească violent. Ulterior, Sofia va veni acasă la Zehra să-i spună că Hasan este bolnav, că nu e la spital dar e bolnav și ar dori ca ea să știe acest lucru.

De la școala lui Omer sună direcțiunea și îi cheamă pe părinți pentru că puștiul le face probleme. Atunci Rîza află că fiul lor cel mic este violent cu colegii și chiulește, mergând la un internet-cafe unde joacă jocuri nepotrivite pentru vârsta lui care-l determină să fie violent în clasă. După incident, acasă are loc o discuție împreună cu Hatice, care susține că Omer e ca și fratele său și nu-i place cartea. Zehra se enervează și ridică tonul astfel că Hatice tace.Episodul 33 se termină când Emir, care citise scrisoarea în care Feriha îi spune adevărul despre ea (scrisoare pe care i-o aduce Aysun în urma unei conversații cu Koray) coboară la parter probabil cu gândul de a i-o da Ferihăi înapoi, dar se întâlnește cu ea care la rândul ei urca la etaj să-i dea inelul - cel fals - înapoi.Acțiuni secundare în episodul 33:
- Feriha îl caută pe Levent în port, dar unul din paznici îi dă un bilet lăsat de el anume pentru ea.
- Sanem merge în biroul lui Haldun și distruge pozele și cd-ul trimise de Hande.
- Mehmet refuză să mai lucreze pentru firma familiei și a lui Veysel și încearcă să se angajeze în altă parte.
sursa capturi video: dizicafe.net
sursa rezumatului: Pulbere de SteleVesel şi fâşneţ,dansator şi iubăreţ!

Mark
 

 

Salut Voios de Pensionar

De vorba la o cafea

Salut Voios de Pensionar

Actualizat Re: REZUMAT FERIHA & DRUMUL LUI EMIR & EMIR`IN YOLU

Mesaj  Mark la data de Mar 25 Mar 2014 - 7:22

Emir o ia pe Feriha la el în apartament pt că Mehmet venea acasă și avea să-i vadă împreună. El o întreabă ce-i cu scrisoarea, ea îi spune cum s-a întâmplat de a citit-o mai întâi Aysun, apoi îi lasă inelul în palmă și pleacă. Mehmet și Seher observă că nu poartă inelul și fac remarci acide pe seama acestui lucru. Mai târziu, Aysun care îi face curat în apartamentul fiului său, găsește inelul și-l duce înapoi la magazin, dar vânzătorul observă că este fals. Când vine să-l anunțe pe Emir despre această înșelăciune, Feriha, care se află în preajmă, aude și imediat merge la Seher, o bruschează, insistând să-i dea înapoi inelul cel adevărat. Seher iese pe hol și ascultă o conversație dintre Mehmet și Emir despre plata ultimei tranșe a datoriei sau evacuarea din casă. Abia atunci începe să-și facă griji cu adevărat în legătură cu situația lor.
La școală, Emir este penalizat din cauza bătăii cu colegul său și a absențelor, iar Hande o amenință voalat pe Feriha că propriile fapte vor fi la baza exmatriculării ei din facultate.Sanem consultă un avocat referitor la averea lui Haldun și află că cea mai mare parte, inclusiv președinția afacerilor îi aparțin lui Cansu, prin lege. Sanem spune că fata are tulburări mintale și nu poate să conducă o afacere, mai ales că nici nu are vârsta legală pentru așa ceva. În timp ce încearcă să-și rezolve problemele, află de la paznicul de la chei că Levent a vândut iahtul și că i-a scris Ferihăi un bilet cu numele hotelului în care locuiește acum, dar nu și-l mai amintește. În schimb Feriha se duce într-o zi pe la căpitan să-l mustre pt că a vrut să-i plătească datoria și să mai stea de vorbă cu el, plângându-se că toată lumea o bârfește și se simte singură. Levent ajunge din nou la Hills, dar este văzut de Emir și are loc un schimb de replici tăioase, căpitanul sugerându-i lui Emir s-o lase în pace pe Feriha, din moment ce nu mai face parte din viața ei. Până la urmă Sanem află unde îl poate găsi și merge să-i spună că acum e liberă și pot fi împreună. Levent este confuz, nu o dorește în viața lui, dar nu vrea nici s-o jignească, mai ales având în vedere trauma prin care trece acum. Așa că deși îi dă de înțeles că nu mai este interesat de ea, Sanem îl întreabă dacă este așa, atunci pentru ce s-a mutat pe uscat și își ia o slujbă? Levent îi răspunde că nu pentru ei doi a făcut asta, ci doar pentru el și viitorul lui. Sanem pleacă, dar îi spune din ușă că discuția între ei nu este terminată.Feriha, care este într-o stare jalnică de multe zile și refuză să mănânce, leșină în fața lui Emir pe când voia să-i spună că ea nu a dorit nici o clipă să vândă inelul cel adevărat. El la început crede că se preface, dar apoi o duce la spital, unde discută despre ceea ce a fost între ei. Feriha îl întreabă dacă tot iubire s-a chemat și când s-a mutat în apartamentul de deasupra, și când i-a cerut să plătească datoria lui Mehmet într-o noapte. Peste câteva zile, Seher, sfătuită de mătușa ei, merge cu inelul în bazar să-l vândă. Din fericire, el era lucrat de un bijutier cunoscut, Ali, care-și lăsase semnătura pe inel. Astfel, vânzătorul de la magazinul de aur unde se oprise Seher, recunoaște poansonul de meșter (așa se numește în arta bijuteriei marcajul unic al unui meșter bijutier, pe care-l imprimă pe bijuteriile lucrate de el - notă O.D.) și îl sună, spunându-i că un inel lucrat de el e pe cale să fie vândut de o femeie. Ali îi spune s-o facă pe femeie să aștepte, apoi îl sună pe Emir și-i spune că s-a găsit inelul cumpărat de el, la cineva care a venit să-l vândă la bazar. În timp ce Seher e mințită că trebuie să mai stea, până scot banii din bancă, apare Emir - care se așteptase s-o găsească pe Feriha acolo.Seher se sperie, minte de-a valma, dar îl roagă pe Emir să n-o denunțe la poliție. Acesta însă scoate telefonul, o sună pe Feriha și doar îi spune să vină la bazar. Când o vede pe Seher acolo, Feriha se repede la ea înfuriată, amenințând-o că-i smulge tot părul din cap. Emir le conduce pe amândouă cu mașina, dar Feriha este la fel de furioasă ca și până acum. La un moment dat, îi cere să oprească și o dă jos din mașină pe Seher, jignind-o în fel și chip. Emir, ca să mai aplaneze lucrurile, încearcă să le despartă, apoi merge cu Feriha câțiva pași, până pe malul mării și îi spune că oricum nu a purtat niciodată inelul, ce rost are atâta tărăboi. Ea îi amintește că a spus că-l va purta când îl va merita, și că până acum, nu consideră că l-a meritat vreodată și că, după toate aparențele, nici în viitor nu-l va merita. Atunci Emir scoate inelul din buzunar și îl aruncă în mare, (aș băga mâna în foc că e cel fals! :)) ) fază la care Seher țipă și se agită, frustrată că s-au dus 45.000 de dolari în apă. Feriha e mâhnită, dar nu zice nimic...Ajunsă acasă, Seher întoarce foaia și le amenință pe Zehra și fiica ei că dacă nu se poartă bine cu ea, le va spune lui Mehmet și lui Rîza totul despre inelul cel adevărat și relația Ferihăi cu Emir. Apoi vorbește cu mătușa ei și îi spune că mai trebuie să stea o vreme în apartamentul socrilor ei.
La școală Emir intră în sala de curs unde era Feriha și colegii ei așteptând profesorul, și îi spune să meargă afară că are ceva de vorbit cu ea. Feriha își ia haina și geanta cu gând să plece de tot din sală, dar Emir o oprește și încearcă s-o forțeze să stea de vorbă cu el. Atunci de pe hol apare Levent. Cei doi se uită foarte mirați la el, în timp ce el îi spune lui Emir "Sarrafoglu, ieși afară de la cursul meu ... "Zehra, într-o dimineață când este singură acasă, o sună pe Sofia și se interesează de boala lui Hasan. Sofia îi spune că este vorba despre o boală de plămâni specifică minerilor (probabil antracoză, sau plămân negru - notă O.D.). Conversația este scurtă iar Zehra o roagă pe Sofie să nu o caute la telefon. Episodul 34 se termină când Hasan face o criză severă și cade la pat. Sofia o sună totuși pe Zehra și o roagă să vină acasă la ei, pentru că poate ar fi ultima oară când ar mai putea sta de vorbă cu Hasan. Zehra vine și îl vede pe Hasan întins pe pat.
sursa capturi video: dizicafe.net
sursa rezumatului: Pulbere de SteleVesel şi fâşneţ,dansator şi iubăreţ!

Mark
 

 

Salut Voios de Pensionar

De vorba la o cafea

Salut Voios de Pensionar

Actualizat Re: REZUMAT FERIHA & DRUMUL LUI EMIR & EMIR`IN YOLU

Mesaj  Mark la data de Mier 26 Mar 2014 - 6:40

Zehra stă de vorbă cu Hasan ca și cum ar fi pentru ultima oară. Într-adevăr, starea acestuia se va înrăutăți, deși aceasta nu se arată în episod. Sofia îl va trimite în locurile lui natale, iar ea va avea de gând să plece înapoi în Belgia (părerea mea este că Hasan moare, dar nu se arată explicit în episod - notă O.D.). Feriha îi reproșează lui Levent faptul că a devenit profesorul ei, iar acesta se va confrunta și cu răutatea lui Hande, căreia de asemenea îi va fi profesor de management. Emir se enervează și începe să se întrebe la modul serios, ce caută Levent în facultate, dacă iubita lui era, de fapt, Sanem?De altfel Emir este la fel de nervos ca și până atunci și provoacă scandal pe scară când vine Mehmet să ia gunoiul și îl vede pe Koray acolo - pe care îl recunoaște din revista unde erau pozele comandate de Hande - în continuare nu o acceptă pe Sanem ca parteneră de afaceri și îi explică lui Unal că nu poate avea încredere într-o femeie care își înșală soțul. Degeaba îi spune Unal că pe el nu-l interesează viața personală a femeii, Emir îl jignește amintindu-și că și el a înșelat-o la rândul său pe Aysun, deci e firesc să nu considere asta un defect.În casă la Cansu locuiește pentru o vreme și mătușa ei venită din Canada la înmormântarea fratelui. Femeia nu are nici un cuvânt bun pentru Sanem și o înțeapă ori de câte ori are ocazia. La un moment dat ar vrea s-o ia pe Cansu cu ea, dar aceasta nu va fi de acord - probabil din cauza lui Emir. Înainte să plece înapoi în Canada, o jignește pe Sanem spunându-i că nu e o mamă bună decât pentru fiica ei, Pelin, dar nici pentru ea, și îi demonstrează aceasta arătându-i frigiderul plin cu conserve și mâncare semipreparată, reproșându-i că nu știe să gătească. După ce pleacă, Sanem își dă seama că bătrâna are dreptate, pt că ei nu i-a plăcut niciodată să fie gospodină, și o roagă pe Tulin să o ajute recomandându-i pe cineva care să vină să-i gătească. Tulin vorbește cu Seher pe care o găsește măturând în fața blocului și aceasta acceptă bucuroasă să vină să gătească în casa aceea, pentru că vrea să afle și mai multe lucruri despre Feriha și viața ei de până atunci, despre care Seher nu înțelege prea multe, deși este martoră la o conversație dintre Emir și Cansu.În familia Yilmaz apar probleme noi. Micuțul Omer începe să fure obiectele de valoare ale colegilor săi, apoi Rîza îl surprinde lângă școală luând droguri de la un vânzător de covrigi. După un fel de consiliu de familie, se hotărăște ca el împreună cu Zehra să meargă înapoi în satul de unde provin, astfel fiind ținut departe de tentațiile marelui oraș Istanbul. Hotărârea este grea, Zehra plânge întruna, dar este cel mai bun lucru de făcut pentru fiul ei cel mai mic, pe care poate l-a neglijat în ultima vreme. Episodul 35 se încheie cu această scenă lacrimogenă, în care ea pleacă și o lasă în urmă pe Feriha plângând.

Alte acțiuni din episodul 35:
- Aysun vrea s-o cunoască pe Tulin și să-i propună un parteneriat.
- Levent se pare că-i spune Ferihăi că a plătit datoria
- Emir este alungat de la școală de un profesor, pe motiv că nu are voie să intre în incinta facultății pe timpul suspendării lui.
- Koray începe să se apropie ușor de Gulsun, pentru că Hande îl respinge
sursa capturi video: dizicafe.net
sursa rezumatului: Pulbere de SteleVesel şi fâşneţ,dansator şi iubăreţ!

Mark
 

 

Salut Voios de Pensionar

De vorba la o cafea

Salut Voios de Pensionar

Actualizat Re: REZUMAT FERIHA & DRUMUL LUI EMIR & EMIR`IN YOLU

Mesaj  Mark la data de Mar 1 Apr 2014 - 12:06Feriha plânge după plecarea mamei ei. Emir, care coborâse și o privea de la distanță, merge după ea să o consoleze cumva, dar este respins. Seher se bucură și nu pregetă să-i spună cumnatei sale că acum i s-a dus tot sprijinul și tot "parteneriatul" - crezând că Feriha și Zehra unelteau ca să pună mâna pe Emir. Apoi, chipurile drept sugestie și ajutor, o întreabă dacă nu cumva este și ea însărcinată, insinuând că de asta plânge așa de tare Feriha.Sanem se apucă imediat de manageriatul în comun cu Unal al firmei. El este plăcut impresionat de această dovadă de seriozitate și îi spune asociatei sale că deși ea și Emir nu se suportă reciproc, pe el nu-l interesează viața ei personală, ci felul în care muncește în afacere. Cu toate acestea, ea va merge acasă la Emir încercând să aibă o discuție cu el, dar acesta îi amintește că ea nu e decât suplinitoarea lui Cansu până când va putea conduce o afacere.Emir îl caută pe Levent la facultate să-l întrebe ce caută el acolo. Levent este sincer și îi spune în față că este interesat de Feriha și că a venit să-i fie alături în momentele grele prin care trece. În acest timp îi vede Hande care crede că Emir se ia de profesor și se grăbește să-i spună că a fost eliminat din facultate, următorul pas fiind exmatricularea. Lui Emir nu-i pasă, apoi stând de vorbă cu Hande, își dă seama că ea a fost aceea care a trimis pozele incriminatoare lui Haldun. Îi spune direct să-l lase în pace și să nu mai facă nimic pentru el (Hande motivase că pentru a-l apăra pe el făcuse pozele), apoi pleacă. Apare Cansu de la care Hande află că a doua zi este ziua de naștere a Ferihăi și imediat consideră că e cazul să-i strice aniversarea, având în vedere incidentul de la hotel, de acum un an, unde - zice ea - și Feriha i-a stricat ei petrecerea. Așa că, a doua zi, Feriha va fi întâmpinată la curs cu un mini-coș de gunoi legat cu fundiță. În timp ce ea pleacă fără să spună nimic, Levent și Emir caută vinovatul. Emir e sigur că Hande a făcut asta, dar Hande nu recunoaște iar el nu are nici o dovadă. Până la urmă Koray este cel care își dă seama că singurul care știa când e ziua Ferihăi era Emir, iar atunci înseamnă că o a doua persoană știa acea dată, și aceasta nu putea fi decât Cansu, care se împrietenise cu Hande. Oricum, Hande mai are de gând să facă o mârlănie, pentru că mai înregistrează un CD cu pozele făcute lui Sanem și Levent.Emir o găsește pe Feriha și încearcă să-i fie alături mergând cu ea acasă, cu autobuzul, dar deși cei doi își vorbesc, conversația este tensionată. Surpriza de ziua Ferihăi este acasă, unde o așteaptă toată lumea cu un tort, și unde a venit Rîza ca să-i facă o bucurie. După câteva zile, Cansu îl vede pe Levent prin facultate și, cu Hande fiind, îi spune surprinsă că acesta este iubitul Ferihăi. Hande îi explică cine-i Levent, apoi Cansu îi va spune și lui Emir că au un nou profesor care este, de fapt, iubitul Ferihăi, și același lucru i-l spune mamei sale, Sanem, care dându-și seama despre cine vorbește fiică-sa, se retrage foarte bulversată în camera ei. Episodul 36 de termină cu o nouă ceartă între Emir și Feriha, chiar în fața școlii, sub privirile colegilor care se opresc să-i vadă, ca la spectacol. Apar și Hande, Cansu, și Levent, iar la un moment dat, după ce Feriha îi reproșează lui Emir că se ține ca un cățel după ea și îi cere să-l asculte, el o sărută lung, lăsându-i pe spectatori uluiți, sau triști și înlăcrimați, după caz.

Acțiuni secundare în episodul 36:
- Hasan moare și chiar Rîza este cel care aruncă pământ pe mormântul acestuia.
- Aysun nu este de acord cu parteneriatul cu Sanem și cu toate că Unal îi explică faptul că el are în spate o experiență de afaceri mai mare decât vârsta fiului său, așa că sfaturi de la cineva care nu a avut vreodată de-a face cu munca, nu primește, Aysun nu poate să separe viața publică de cea privată și se ceartă cu Unal pe tema asta.
- vine în Istanbul mama lui Levent care se cazează la hotelul lui Sanem.


Seher merge la Sanem pentru a-i găti. Sanem o plătește (cu o sumă mică, din punctul lui Seher de vedere) și iese din casă. Seher începe să facă poze peste tot cu telefonul, gândind că trebuie neapărat să-i arate mătușii sale în ce lux stau unii. Apoi profită de absența stăpânei și fură un ruj, îi umblă prin haine, etc. Într-o altă zi umblă pe sub pernele patului lui Cansu și găsește poze din reviste cu Emir. Cansu o surprinde, iar ea minte că Sanem i-a spus să facă și ceva curățenie înainte de a termina mâncarea. În aceeași zi la ele vin în vizită Lara și Tulin, și atunci Sanem află că Seher este nora Zehrăi. Știind aceasta și având în vedere că familia ei nu mai era de mult în termeni amicali cu Zehra, o va da afară pe Seher sub pretextul că a angajat pe altcineva, dar aceasta, ca să nu rupă legătura cu o familie de bogați, va vorbi cu Cansu și se va oferi s-o ajute împotriva Ferihăi, spunându-i că este de partea ei și că știe câte a făcut Feriha și cum ea, Cansu, este nevinovată.
sursa capturi video: facebook
sursa rezumatului: Pulbere de SteleVesel şi fâşneţ,dansator şi iubăreţ!

Mark
 

 

Salut Voios de Pensionar

De vorba la o cafea

Salut Voios de Pensionar

Actualizat Re: REZUMAT FERIHA & DRUMUL LUI EMIR & EMIR`IN YOLU

Mesaj  Mark la data de Mar 1 Apr 2014 - 12:12

În urma scenei cu sărutul dintre Emir și Feriha, Cansu pleacă la toaletă și plânge în hohote, supervizată de Hande. Feriha crede că Emir a făcut acest gest doar ca s-o pedepsească, din spectacol, sau din cu totul alte motive decât faptul că o iubește foarte mult. Levent, deși îi vine greu s-o facă, îi sugerează că Emir o iubește, și o întreabă ce are de gând? Să se întoarcă la el sau să meargă mai departe? Feriha recunoaște că se află într-un moment de stagnare, ar alerga către Emir, dar nu poate. Levent îi spune că orice ar fi, trebuie să iasă din această stare și să facă așa cum simte, să meargă într-o direcție, oricare ar fi aceea, dar să nu stea pe loc. Pe de altă parte, și el se apucă de dat ca temă studenților de anul 2 un proiect în care să fie ajutați de studenții din anul 4, și o pune pe Feriha în echipă cu Emir, pe motivul că anul școlar trecut au făcut un proiect excelent împreună, un nou prilej pentru cei doi să stea de vorbă și pentru Cansu să fie mâhnită.Sanem îl caută din nou pe Levent la hotel, dar află că acesta s-a mutat și nu a lăsat nici o adresă. Într-o zi îl caută la facultate și-l ceartă cum de a putut să se uite la o retardată precum Feriha, fiind evident că pentru ea a devenit el profesor acolo. Hande, nerușinată cum este, ascultă discuția dintre cei doi de dincolo de ușă, deschizând interfonul. Levent o repede pe Sanem și o pune la punct destul de dur. Sanem se arată foarte apropiată de Nerbahar, mama lui Levent, care se mută la ea la hotel împreună cu celălalt fiu al ei, un tip rebel și plin de resentimente la adresa rudelor lui sau a prietenilor mamei lui. În ceea ce privește treburile casei, o găsește într-o zi pe Seher în baia lor, unde aceasta se dădea cu o cremă de mâini. O întreabă cum de a putut face o așa măgărie, să intre la ei în casă profitând de faptul că au cheia de la apartament, iar Seher nu prea știe pe unde să scoată cămașa. O salvează Cansu, care în clipa aceea venea acasă și auzise cearta de pe hol. Cansu spune că ea a chemat-o pe Seher și că pe ea n-o deranjează că este nora Zehrăi, dimpotrivă, amândouă o urăsc pe Feriha. Atunci Sanem acceptă prezența lui Seher în casa lor, dar ori de câte ori aceasta vine la treabă, Sanem pleacă de acasă.Are loc inaugurarea noului club Hills de la hotelul lui Haldun. În toiul petrecerii, apare Levent care este încolțit imediat de Emir, Hande, Koray și Sanem. Unal se apropie și el, la fel și Aysun. Levent le spune că nu a venit decât să o vadă pe mama lui. Așa că nu are loc nici un conflict, iar Sanem îl conduce la ușa apartamentului deținut de dna Nerbahar. A doua zi în ziarele mondene apar poze cu Cansu, Sanem și Emir, poze pe care Cansu le arată la toată lumea prin facultate, bucuroasă că, în sfârșit, este și ea băgată în seamă de presă. Acasă, îi dă un exemplar lui Seher spunându-i să facă în așa fel încât Feriha să vadă pozele și articolul respectiv.Episodul se încheie când Feriha, chemată de Gulsun, nu mai găsește cheia de la ușa lor și pleacă lăsând-o întredeschisă, cu niște papuci în prag. În acel moment Emir cobora scările și îi aude pe doi vecini spunând că atunci aveau și ei nevoie de Rîza, care nu-i acasă, dar a lăsat ușa deschisă. Emir coboară la subsol și pătrunde în apartament, apoi merge în camera Ferihăi unde îi ia perna s-o miroasă și s-o strângă la piept. Așa-l găsește Feriha când revine acasă.Alte acțiuni în episodul 37:
- Rîza, care rămâne în casă pt a continua să lucreze la firmă, se mută pe patul din hol ca să-i lase pe Mehmet și Seher să doarmă în dormitorul mare.
- mătușa lui Seher se mută la ei. Hatice și Gulsun rămân în blocul unde ele sunt portărese.
- Sofia se întâlnește cu Unal și plătește datoria lui Mehmet.
- Koray se desparte de Hande.
sursa capturi video: facebook
sursa rezumatului: Pulbere de SteleVesel şi fâşneţ,dansator şi iubăreţ!

Mark
 

 

Salut Voios de Pensionar

De vorba la o cafea

Salut Voios de Pensionar

Actualizat Re: REZUMAT FERIHA & DRUMUL LUI EMIR & EMIR`IN YOLU

Mesaj  Mark la data de Mier 2 Apr 2014 - 22:03

Emir rămâne pe loc văzând-o pe Feriha, care îi spune că acolo este dormitorul ei, camera în care a visat la el, a plâns, a vorbit cu mama ei. Apoi își dă seama că dacă o prinde careva din familie, o pățesc amândoi și îi spune lui Emir să plece. Apare Rîza pe neașteptate. Tatăl și fiica au o discuție în hol, Rîza îi dă cheia de la apartament uitată în buzunarul lui, îi spune să se poarte frumos cu Seher, chiar dacă nu-i convine, apoi iese din nou afară, Emir fiind în dormitorul Ferihăi în tot acest timp. Dar înainte ca el să părăsească apartamentul de la subsol, vine Mehmet, care turbă de furie văzându-l acolo, în casă cu Feriha, și îi dă o mamă de bătaie de-l umple de sânge. Acesta se stăpânește și se lasă bătut, deși îi spune printre pumni că nu Feriha l-a chemat în casă, ci că era ușa deschisă și a intrat. Cafteala se termină când Hatice și Gulsum revin din oraș și îl țin pe Mehmet de brațe, reușind să-l determine pe Emir să plece. Până să ajungă la el în apartament, mai este văzut de Seher, apoi cineva sună și el dă drumul la ușă crezând că este Koray, dar erau Cansu și mama lui, venite în vizită. Refuză să spună ce a pățit, ba chiar țipă la Aysun, apoi le expediază pe amândouă rămânând doar cu Koray.La școală a doua zi Feriha îl caută să-l întrebe dacă îl doare și dacă a pățit ceva rău. Emir o întreabă și el pe Feriha dacă fratele sau tatăl ei au bătut-o. După puțin timp urmează să se întâlnească să discute despre proiectul de la cursul lui Levent, dar Emir este sunat de contabilul firmei care-i spune că datoria familiei Yilmaz este stinsă, o persoană rămasă anonimă, a plătit-o cu o zi în urmă. Emir devine din nou gelos pe Levent și merge să-i spună ce curat a lucrat. Levent nu recunoaște că ar fi plătit el datoria, dar Emir nu-l crede. Când se întâlnește cu Feriha în sala de curs să discute despre proiect, se ceartă din nou.A doua zi Sophie vine acasă la Feriha solicitând o întrevedere fără alți martori și o invită pe o terasă unde-i povestește despre cine este ea, cine a fost Hasan și cum a lăsat acesta cu limbă de moarte să o ajute pe Zehra. Feriha este foarte mirată de faptul că mama ei a avut o altă iubire, și nu a povestit nimic nimănui. Sophie o asigură că ea va merge la Rîza să-i spună și lui despre plata datoriei, și că va face n așa fel încât să nu îi facă nici un rău lui Zehra prin acest demers. Într-adevăr, Sophie îl caută pe Rîza la firma lui și a lui Veysel, și îi spune că Hasan a dorit plata acestei datorii pentru că cei doi fuseseră prieteni în tinerețe. Emir va afla de la Unal că datoria a fost plătită de o femeie, astfel se liniștește în privința lui Levent.Cansu va căuta să-l învrăjbească pe Emir împotriva Ferihăi cu orice preț. La un moment dat, Seher găsește prin casă pozele de la logodna Ferihăi cu Halil și îi aduce una lui Cansu, cerându-i 5000 de lire turcești pentru ea. Inițial Cansu refuză o așa tranzacție, dar ulterior va scoate bani dintr-un cont și o va chema pe Seher să-i cumpere poza. Când îi dă banii, Sanem tocmai cobora scările de la etaj și vede ce se petrece, dar nu înțelege ce înseamnă asta. Cansu o trimite acasă pe Seher, apoi îi vorbește foarte dur mamei ei amintindu-i că adevăratul proprietar al hotelului este ea și face ce vrea cu banii ei. Sanem pleacă foarte supărată la barul hotelului unde se amețește și de acolo o ia Unal și o duce într-o cameră.

Episodul 38 se termină când Cansu pune poza incriminatoare sub ușa lui Emir. În aceeași seară, Feriha, care aflase de la Koray că Emir vrea să se mute de acolo (pentru a o proteja pe ea), merge la Emir să-i ceară socoteală de ce s-a hotărât să plece din bloc, iar el tace și ridică poza până în dreptul ochilor ei.Alte acțiuni în episodul 38:
- Levent stă de vorbă cu mama lui, Nevbahar, și aflăm că el a fost alungat de acasă de soțul acesteia, cu mult timp în urmă.
- Hande nu răspunde la telefon și nu apare deloc în acest episod.
- Sanem începe să se întâlnească cu Unal în restaurantul hotelului, dându-i de înțeles prin look și atitudine că ar vrea și un alt fel de parteneriat, decât strict de afaceri, între ei doi. De altfel și în episodul anterior o umilise pe Aysun la inaugurarea clubului Hills din hotel spunându-i că Unal nu este decât fostul ei soț (cu alte cuvinte, e un bărbat disponibil, la fel ca și ea, care a rămas văduvă).
sursa capturi video: youtube
sursa rezumatului: Pulbere de SteleVesel şi fâşneţ,dansator şi iubăreţ!

Mark
 

 

Salut Voios de Pensionar

De vorba la o cafea

Salut Voios de Pensionar

Actualizat Re: REZUMAT FERIHA & DRUMUL LUI EMIR & EMIR`IN YOLU

Mesaj  Mark la data de Joi 3 Apr 2014 - 14:01

Feriha nu știe ce să mai spună iar Emir începe să țipe la ea că de ce a mințit și i-a spus că Halil era șoferul și nu logodnicul ei? O dă afară din casă aproape forțat, extrem de nervos și cât pe ce s-o lovească. Feriha e distrusă și nu înțelege de unde a apărut poza aceea acolo, dar o bănuiește pe Cansu. A doua zi Seher o felicită pe Cansu pentru rapiditatea cu care a acționat, povestindu-i că Feriha a plâns toată noaptea, dar menționând și despre faptul că Emir vrea să se mute din bloc. Atunci Cansu iese repede pe ușă, pentru că această mutare a lui Emir nu-i convine deloc. Îl găsește la facultate iar el îi spune că plecarea lui nu are legătură cu poza găsită sub ușă. Feriha îi aude vorbind și se repede la Cansu fiind acum sigură că ea a pus poza acolo. O bruschează și o întreabă de ce nu spune și despre faptul că a fost forțată să se logodească cu Halil? Apoi Emir o lămurește pe Feriha că pe el nu-l interesează cine ce capcană i-a întins acum, ci minciuna de atunci, faptul că poza e reală și că ea a fost logodită. Feriha ajunge acasă și își dă seama că poza aceea nu putea fi de la Cansu, ci de la Seher. Urcă la etaj, pentru că Seher făcea mâncare la Sanem, și se repede la ea pălmuind-o. Seher se preface foarte mirată apoi dă să coboare scările, dar deodată îi vine în minte un gând și se preface că leșină rostogolindu-se pe scări. Așa o găsește Gulsum.Sanem se trezește dimineața în camera de la hotel, goală în pat, alături de Unal care încă dormea. Se uită îngrozită în jur, pentru că nu-și amintește prea bine ce s-a întâmplat de cu seară. Apoi va încerca să-l cucerească pe Unal și acesta va intra cu plăcere în jocul ei. Însă la un moment dat Emir îi va spune tatălui său că Levent era nu doar un vechi prieten de-al lui Sanem ci tipul cu care și-a înșelat soțul. Acest lucru nu este deloc pe placul lui Unal, știind acum că mama și fratele lui Levent, Bulent, sunt în hotel și că profesorul își face drum pe acolo. Mai târziu Nevbahar îi va cere lui Sanem să se ocupe să-i găsească o locuință, pentru că vor să se stabilească în Istanbul, iar Sanem le face rost de un apartament tot în blocul ei.Seher se preface că o dor șalele și susține că Feriha a îmbrâncit-o pe scări special ca să scape de ea și de copil. Când vine mătușa ei, îi dezvăluie că a făcut-o intenționat ca să meargă la spital și să mimeze că a pierdut sarcina. Când se întoarce, o numește pe Feriha "criminală" și aproape că-l determină pe Mehmet s-o bată. Degeaba spune Feriha că ea nu a împins-o pe Seher, că a căzut pur și simplu, nu este crezută decât de Hatice. Seara, Mehmet se îmbată și stă în fața blocului iar Feriha încearcă să-l aducă în casă. El este foarte nervos, sparge sticla goală apoi cade fix peste un ciob care îl rănește în abdomen. Feriha îi scoate ciobul, dar Mehmet sângerează și din fericire Emir tocmai venea acasă cu mașina, așa că îi va duce pe amândoi la spital. Rana este superficială și Mehmet nu pățește nimic. Rîza va veni seara la ușa lui Emir să-i mulțumească pentru gestul făcut.În casă, Seher continuă teatrul și insulta asupra Ferihăi. Rîza auzind că o face criminală pe fata lui se enervează și o pune la punct atât pe Seher cât și pe mătușa ei, de față cu Feriha și Mehmet, după care o întreabă pe nora lui cum s-a întâmplat de a fost împinsă. Acum ea nu mai vrea să zică nimic, susține că nu-și amintește prea bine cum a fost totul. Apoi Rîza îi pune în vedere că fiica lui nu poate fi acuzată de nimic și că dacă ea spune că nu a împins-o, înseamnă că așa este. După acest duș rece, Seher și mătușa ei pleacă acasă la ele, ulterior și Mehmet urmându-și soția.Feriha și Emir sunt tot certați, ea ar vrea să lămurească situația, dar Emir se ține bățos. La un moment dat, o studentă din anul I, care încearcă să se apropie de ei doi, îl face să înțeleagă că din afară se vede altfel și că toată lumea din căminul studențesc vorbesc despre iubirea dintre ei, că de fapt, chiar dacă se chinuie unul pe altul, lor, celor din afară, le este foarte clar că amândoi se iubesc foarte intens. Apoi îi spune că el, care nu a mișcat niciodată un deget pentru nimic, pt că a avut tot ce și-a dorit, acum a găsit femeia pentru care să lupte. Emir ia aminte la aceste vorbe și pentru că Feriha insistă să discute amândoi, vor avea o conversație într-un parc, în care Emir îi explică faptul că momentele astea intens emoționale le are pentru că o dorește foarte mult și nu-i pare rău de propunerea pe care i-a făcut-o în legătură cu noaptea pe care s-o petreacă cu el. Feriha se enervează dar îi promite că în noaptea aceea va veni sus, așa, de la revedere înainte ca el să se mute la o altă adresă.Episodul 39 se termină cum seara, într-adevăr Feriha o expediază pe Gulsum în sufragerie, iar aceasta își dă sms-uri cu Koray (Hande tot nu apare încă). Feriha se machiază și îmbrăcată într-o cămașă de noapte albă și un capot, urcă la Emir. Acesta rămâne foarte impresionat de look-ul ei și o sărută pe gât în timp ce ea se dezbracă de capot.Alte acțiuni în episodul 39:
- aflăm despre familia lui Levent că ceva nu este în regulă - Bulent nu este curios să-și cunoască fratele, Nevbahar a venit la Istanbul fără soțul ei, dar lui Levent nu i se spune nimic. El se hotărăște să afle ce se petrece ... în seara în care Feriha era la Emir, Bulent iese din casă iar Nevbahar îl cheamă pe Levent pt că nu știe unde este fiul ei cel mic.
- Cansu, tulburată de vestea că Emir va pleca din apartament, o roagă pe Sanem să facă ceva să n-o mai vadă pe Feriha nici la școală, nici pe stradă, nici în bloc. Iar Sanem îi spune că asta cu blocul se poate rezolva, și chiar îl dojenește pe Rîza că iar s-au auzit strigăte seara (când Mehmet era beat), apoi amenință că dacă se mai întâmplă, îi va evacua de acolo.
- după ce Nevbahar se mută în bloc, îi va da Ferihăi o batistă cu monogramă aurie pt că o vede plângând.
sursa capturi video: facebook
sursa rezumatului: Pulbere de SteleVesel şi fâşneţ,dansator şi iubăreţ!

Mark
 

 

Salut Voios de Pensionar

De vorba la o cafea

Salut Voios de Pensionar

Actualizat Re: REZUMAT FERIHA & DRUMUL LUI EMIR & EMIR`IN YOLU

Mesaj  Mark la data de Mar 8 Apr 2014 - 13:21

Feriha se află la Emir, hotărâtă să-i ofere o noapte de iubire. Emir pare intimidat, dar când o sărută pe gât și o mângâie, Feriha tremură de emoție și de teamă. Cei doi se află în dormitor, apoi el îi aduce capotul lăsat pe jos în hol și i-l pune înapoi pe umeri, spunându-i să se spele pe față și să coboare înapoi acasă la ea. Feriha se enervează și îl întreabă de ce n-o mai vrea? Emir o duce la baie și o spală pe ochi, apoi Feriha pleacă, nervoasă și dezorientată în același timp. Levent, care venise chemat de mama lui, îngrijorată că Bulent ieșise afară, tocmai dădea să plece și o vede pe Feriha pe scări, răvășită și dezbrăcată. O ia cu el în mașină și colindă toată noaptea împreună. A doua zi dimineață, Gulsum este aceea care observă lipsa verișoarei ei din dormitor. Profesorul o aduce pe Feriha acasă, iar Nevbahar vede de pe geam, întâmplător, când Feriha coboară din mașina lui Levent.
Emir coboară în fața blocului și atunci Levent îi spune că este cazul să regleze conturile între ei. Emir lovește primul, și are loc o bătaie care este văzută de Cansu, Sanem, Hevbahar și alți vecini care nu intervin între cei doi. Deși însângerați la față, nici unul nu cedează până când nu apare Feriha cu Gulsum. În acel moment bătaia se încheie și fiecare pleacă la mașina lui. Emir nu se duce la școală, deși Koray îl vede și îl întreabă ce are la față. Când Levent apare, și el "șifonat", Koray își dă seama cam ce s-a putut petrece.Emir pleacă din apartament și se mută la hotel. Cansu află și merge la el în cameră unde aproape că este dată afară cu duritate. De ciudă, se răzbună vorbindu-i urât lui Sanem. După ce din nou are loc o ceartă pe hol între Feriha și Seher, pentru că aceasta din urmă luase cheia de la ap. 10 sub pretextul că face curat, dorind de fapt să cotrobăie prin lucrurile rămase, apare Mehmet, care în loc să aplaneze conflictul, mai rău face, apoi sparge o vază cu flori. Mai mulți vecini ies și se arată nemulțumiți de certurile tot mai dese și de zgomotele din casa scării. Sanem are prilejul să îi poată evacua pe cei de la subsol așa că va convoca o ședință de locatari a doua zi. Koray află de la Gulsum despre acest lucru și îl anunță pe Emir că vor s-o dea afară din casă pe Feriha. Pe parcursul ședinței, Sanem e cât pe ce să dea două voturi negative, al ei și pt apartamentul 10, dar în ultima clipă apare Emir la ședință și demonstrează că are drept de vot pt că a cumpărat apartamentul cu o zi în urmă. Astfel, votul său este decisiv și cei de la subsol nu vor mai fi evacuați.

În urma acestui gest, Unal, care de când se mutase Emir la hotel credea că acesta s-a răcit față de Feriha, se supără rău de tot și își amenință fiul că va avea de-a face cu el dacă a fost în stare să cumpere o casă pentru o femeie săracă și mincinoasă ca Feriha.În spitalul de nebuni Halil nu-și ia medicația, ci cu pastilele pe care le ascunde sub limbă prefăcându-se că le ia, alcătuiește un fel de desen, cu o inimă străpunsă de o săgeată și cu numele Ferihăi pe ea. La un moment dat, lovește un asistent în cap cu o cutie metalică și astfel evadează din spital. Feriha este trimisă de Rîza să livreze corespondența și urcă scările oprindu-se uluită și speriată la un moment dat (probabil Halil o aștepta). Rîza primește un telefon și cineva îi spune că Halil a scăpat de la ospiciu, apoi se repede sus pe scări. Emir tocmai cobora iar Rîza strigă la Emir unde-i fata lui?


sursa capturi video: dizicafe.net
sursa rezumatului: Pulbere de SteleVesel şi fâşneţ,dansator şi iubăreţ!

Mark
 

 

Salut Voios de Pensionar

De vorba la o cafea

Salut Voios de Pensionar

Actualizat Re: REZUMAT FERIHA & DRUMUL LUI EMIR & EMIR`IN YOLU

Mesaj  Mark la data de Mier 9 Apr 2014 - 23:39

Rîza e agitat pentru că Feriha nu este pe casa scării. Împreună cu Emir ies afară din bloc și o găsesc stând de vorbă cu tatăl lui Halil care venise să-i anunțe că fiul lor a scăpat din spital și cine știe ce face. Emir ascultă, dar nu înțelege mare lucru. La subsol se hotărăște ca Feriha să meargă mereu însoțită de Gulsum și de Mehmet, iar ușa să stea încuiată de acum înainte. Seher face pe interesanta, ca de obicei, și se lamentează că din cauza Ferihăi nu-și vor termina ei văruiala.

Emir încearcă să afle detalii despre panica pe care o provoacă Halil, dar crede că de la Feriha nu va scoate nimic, așa că îl întreabă pe Koray de unde ar putea afla adevărul. Koray o cheamă pe Gulsum la o întâlnire la care era și Emir prezent, și ea îi spune tot ce știe despre logodna forțată. După aceea, Feriha va accepta să discute cu Emir și-i va povesti totul cum s-a petrecut, astfel Emir aflând că toată logodna s-a făcut în urma poveștii cu pozele "compromițătoare" din revista în care apăruse Feriha și Koray. Astfel, o va repezi pe Hande și îi va spune că nu vrea s-o mai vadă niciodată în viața lui.Sanem încearcă în mai multe rânduri să-i atragă atenția lui Nevbahar că Levent ar avea o legătură nepermisă cu Feriha. Nevbahar nu înțelege de ce Sanem face acest demers, ba chiar se arată deranjată de faptul că viața fiului ei este subiect de discuție și de judecată pentru Sanem. La una din aceste conversații este martoră involuntară și Cansu, care, după ce bătrâna pleacă, îi spune mamei ei că nu și-a dat seama că relația lui Levent cu Feriha o deranjează chiar așa de tare. Atunci Sanem realizează că discuțiile ei cu Nevbahar bat la ochi și dau impresia că ea este geloasă pe Feriha. Fiind vremea sărbătorilor de iarnă, va încerca să se împace cu Nevbahar acceptând invitația la cina de Anul Nou unde urmau să fie prezenți Levent și Bulent. Înainte de a veni ea la cină, Bulent ține un scurt toast, bea un pahar de vin, apoi spune că pleacă de la această masă a unei familii simbolice. Se ridică, trage fața de masă după el cu toate paharele și farfuriile, apoi iese, în timp ce Sanem intră, uluită de ceea ce vede pe jos. Nevbahar o trimite afară unde o așteaptă Unal ca să petreacă anul nou împreună, iar Levent se întreabă unde tot pleacă fratele său, așa, fără să spună.

Unal într-o conversație cu Sanem îi împărtășește că el vrea să-l scoată pe Emir din parteneriatul afacerii, ca să nu mai afirme că banii care-i vin lui de acolo sunt ai lui - în realitate afacerile fiind conduse de taică-său. Sanem e de acord cu acest lucru, iar Unal reziliază parteneriatul cu Emir fără să-l anunțe pe acesta decât după ce schimbă contractul. Aysun nu este de acord cu acest gest și spune că-și va susține fiul, chiar dacă greșește. În continuare Aysun va încerca să-l determine pe Emir să se mute în altă parte, dar fără nici un succes. Când Cansu află despre faptul că Emir nu mai e parte a afacerii se ceartă cu Sanem, dar aceasta, diplomată, o trimite să discute cu Unal, pentru că pe ea n-o privește viața familiei Sarrafoglu.Vin sărbătorile de iarnă, toată lumea face fel de fel de pregătiri. Cansu, Hande, Lara, pregătesc o petrecere care va avea loc acasă la Koray, dar el fiind foarte dezamăgit de purtarea lui Hande, îi dă cheile casei să facă ce vrea, și apoi pleacă la Emir. Seher se plânge că numai ei nu fac nimic din cauza fricii de Halil. De altfel, această teamă este întemeiată, pentru că acesta o urmărește pe Feriha peste tot, la școală și la bloc, dar are grijă să fie cât mai puțin văzut. Totuși Emir și Cansu îl văd, în zile diferite, dar nu spun nimic celorlalți.Episodul 41 se încheie cu noaptea de Anul Nou. Emir bea șampanie cu Koray, Feriha și ai ei stau în sufragerie și joacă scrabble, apoi se culcă. La un moment dat Gulsum urcă la ap. 10 să ceară un tirbușon și rămâne cu Koray să bea șampanie. Emir coboară scările la 12 noaptea, iar Feriha tocmai ieșise și ea să vadă artificiile. Emir vrea să-i pună haina lui pe umeri, iar Feriha se enervează și fără să-și dea seama, scapă jos cheile de la ușă. Amândoi urcă în bloc. Feriha vede că nu mai are cheile în buzunarul flanelei și iese, temătoare, din nou afară. Emir sună la ușă la el, dar nu i se mai răspunde pentru că Gulsum și Koray s-au dus în dormitor, lăsând un șir de haine în urma lor.

Feriha caută cheile luminând asfaltul cu ecranul telefonului mobil. Din spate se apropie tiptil Halil, care o imobilizează și-i pune la nas o batistă cu un somnifer puternic .
sursa capturi video: facebook
sursa rezumatului: Pulbere de SteleVesel şi fâşneţ,dansator şi iubăreţ!

    Acum este: Sam 7 Mar 2015 - 3:35